Buiten Schilderwerk

Uitstekend schilderwerk dat beschermt tegen natuurlijke invloeden. Dat is wat een gebouw nodig heeft om juist die verzorgde uitstraling te hebben passend bij uw wensen. Schilderwerk dat bepaalt wordt door kleurgebruik en kwalitatief hoogstaande producten. Maar bovenal duurzaam schilderwerk waar u lang plezier van heeft.

Schilderwerk is bepalend voor de aanblik van uw huis of bedrijfspand. Daarom maakt Johan gebruik van frisse, heldere kleuren die uw pand juist die uitstraling geven die u wenst. Bent u toe aan een verandering? Vraag Johan om een vrijblijvend advies, passend bij uw wensen.

Om goed en duurzaam schilderwerk af te leveren, wordt er gestreefd naar kwaliteit vanaf de basis. Houtrot is een grote vijand voor mooi schilderwerk. Wanneer het hout van kozijnen en deuren rot is kan de verf minder goed hechten en zal het hout langzaam kapot gaan. Uitstekend schilderwerk dient dan ook aangebracht te worden op een goede basis. Door middel van houtrotbestrijding worden de rotte houten delen vervangen door gezond hout, voor langdurig kwalitatief hoogstaand schilderwerk.